Fletninger | Flet dig ud af din mandagskrise

 

Måske er du én af de mange millioner som verden over har siddet foran skærmen og fulgt med i, hvordan forskellige skæbner gradvist blev flettet ind i hinanden igennem indviklede magtkampe… GOT it?

Kvinde med fletninger der danner en krone
Rødhåret kvinde med fletninger der danner en krone

Mandag kan i sig selv være en hård dag at komme igennem, og hvis du som os har været draget af at se på smukke fletninger mandag efter mandag og pludselig ikke længere får dit fletninge-fix, har vi her en mulig løsning på problemet… Flet dig ud af din mandagskrise! Her får du 6 flotte fletninger.

 

Kronen på værket

Fletninger er super dekorative, og måske er det netop årsagen til, at lange lokker i flere årtusinder er blevet flettet og brugt til at pryde toppen af et utal af hoveder – som kronen på værket.

Sådan laver du din egen kronefletning med IdHAIR Elements Xclusive:

Kvinde med flettet hår langs pande og ansigt, som en krone

Fletning 1

  1. Sprøjt med 911 Rescue Spray og Beach Spray i fugtigt hår. Indstil din føntørrer til at blæse med varm luft og føntør så dit hår, mens du reder det med en Paddle hårbørste. Slutresultatet er et hår med struktur og glans.

  2. Inddel dit hår i midten tværs hen over dit hoved og sprøjt den forreste del af dit hår med tørshampooen Dry Shampoo for yderligere tekstur i håret. Det gør det nemmere for dig at lave din kronefletning. Sprøjt herefter den varmebeskyttende Heat Shield i den bagerste del af din manke, inden du glatter det med et glattejern.

  3. Nu skal der flettes! Flet den forreste del af dit hår i to løse fletninger som lægger sig smukt langs din pande og videre ned i længderne. Hold på din flettede ”krone” ved at sprøjte Flexible Hairspray hen over lokkerne.
Elements Xcls stylingprodukter til fletninger

Fortsæt læsningen, hvis én fletning ikke nok for dig til at ”stoppe hjulet” af mandagstristhed. Vi giver dig 5 fletninger mere, der kan gøre dig blød i knæene og give dig en god hårdag.

1.jpg

Fletning 2

  1. Fordel en passende mængde Fiber Foam fra IdHAIR Elements Xclusive i fugtigt hår. Brug en rundbørste for at skabe volumen og glathed, mens du føntørrer dine lokker.

  2. Sprøjt herefter dit hår med Instant Texture fra samme stylingserie og twist dit hår rundt om et mellem til stort krøllejern. Separér krøllerne med dine fingre og tilføj så Powder Booster for at skabe bløde bølger.

  3. Og nu til fletningerne: Inddel dit hår i midten tværs hen over dit hoved og flet en halv opsætning. Bevar ”kronen” med Flexible Hairspray.
elements-xlcs-styling-til-fletninger_2.jpg

”Bøj dig” for de 4 flotte fletninger i de visuelle flette-guider vi har lavet nedenfor. Og prøv gerne dem alle – det kan måske være svært at finde frem til den helt rigtige.

Fletning 3

"Dragon"

Fletning 4

"Love" 

Fletning 5

"North"

Fletning 6 

"Needle"

Vi håber, at der er mindst én ud af de 6 viste fletninger, der har fået dig ud af din mandagskrise.

Måske endte du med en helt anden flettet krone, end den du havde regnet med i starten. Og det er heeelt i orden. For man har vel altid en teori om, hvilken kandidat, der er den rette til den flettede krone…


Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook