Fingerbølger | Sådan laver du dem selv


Fingerbølger – en frisure, der oser langt væk af glamour, glitter og Great Gatsby fylder 100 år i det nye årti, vi lige er trådt ind i. Vi fejrer frisurens fødselsdag, der vandt frem for 100 år siden og viser dig, hvordan du selv kan lave en moderne version af fingerbølgerne. Kig med her.

Stor fingerbølge er super hot i hårmoden 2020
Fingerbølger under udarbejdelse

DIY: Sådan laver du fingerbølger

Find det store krøllejern, en håndfuld klemmer og nogle lækre stylingprodukter frem og skru så tiden tilbage til de glade og brølende 1920’er (inden børskrakket naturligvis!) – for det er tid til folde dig ud og begive dig i kast med de smukke bølger i håret, som flapper-frisuren byder på.

Fingerbølgerne er super festlige, så hvorfor ikke være ude i god tid til selv at kunne lave en moderne version af den flotte vintage-frisure og dermed være parat med festhåret til forårets mange store festlige begivenheder.

Følg med i videoen nedenfor og lær, hvordan du selv kan lave de flotte fingerbølger. Vi viser dig fingerbølgerne i et pagehår, men du kan også lave fingerbølgerne i andre hårlængder. Så om du har en kort frisure eller du har lange lokker, kan du sagtens lave denne flotte frisure. Og du kan lave fingerbølger i hele dit hår, eller som festlig og glamourøs detalje til din hestehale, knold eller fletning.

Vi viser dig 3 smukke frisurer med udgangspunkt i fingerbølgerne i videoen nedenfor.

Hvis du har meget kraftigt hår, anbefaler vi, at du holder fingrene væk fra de festlige fingerbølger. Det kan nemlig være svært at holde fingerbølgerne på plads, hvis du er så heldig at have meget voluminøst hår. Heldigvis findes der meget andet lækkert festhår, og du kan i stedet kaste dig over de 5 flotte festfrisurer, som du kan læse i blogindlægget her.

Brug disse hårprodukter til at lave fingerbølger med

Brug disse 5 stylingprodukter fra IdHAIR Mé og IdHAIR Elements Xclusive til de 3 frisurer med fingerbølger, vi viste i videoen ovenfor:

1. Brug IdHAIR Mé Blow Dry Spray til at preppe og varmebeskytte dit hår med, inden du går i gang med at style.

2. Spray herefter IdHAIR Elements Xclusive Curl Creator hen over hårtotten, der står over for at blive til en lækker, stor krølle. Spray’en giver spændstighed og hold til krøllerne, og giver desuden også varmebeskyttelse til lokkerne.

3. Brug IdHAIR Elements Xclusive Flexible Hair Spray undervejs i hårstylingen for at holde ekstra godt på krøllerne der senere skal forvandles til fingerbølger.

4. Afslut flapper-frisuren med IdHAIR Elements Xclusive Intense Hair Spray ved at spraye den hen over de smukke fingerbølger. Og voilá! Du har en moderne version af vintage-frisuren.

5. I look 3 skal du desuden bruge IdHAIR Mé Massive Powder til at give volumen til håret.

God fornøjelse med fingerbølgerne.  

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook