Festivalhår | Inspiration til lange lokker 


Festivalerne venter lige om hjørnet, og du har med stor sandsynlighed længtes efter at feste med flokken og fyre den af til fede beats. Festivalhåret skal naturligvis gerne sidde i skabet den dag, og helst noget hår, der ikke tager for langt tid at style. Læs med her og find inspiration til dit festivalhår.

Festivalhår med bløde former er én af sommerens hotteste trends – om du er til at lade de lange lokker hænge eller samle dem. Du får 2 nemme looks nedenfor.

alle vinkler_stor.png

Look 1: Bobler og bølger

Bubble ponytails er perfekt festivalhår – det lidt legende look med små, diskrete elastikker, og så er den lynhurtig at lave. Jo længere lokker du har, desto flere bobler kan du lave i dit hår. Du kan også vælge at tilføje bølger til dit look for en ekstra lækker detalje. Følg med i videoen nedenfor og se, hvordan du på kort tid kan forvandle dine lokker til fint festivalhår.

Hold på festivalhåret

For at holde på festivalhåret med bølger kan du med fordel bruge Curl Creator fra Elements Xclusive. Ud over at få bølgerne eller krøllerne til at holde længere tid i dit festivalhår, beskytter hårproduktet tilmed også de lang lokker mod varmeskader, når du bruger varmeredskaber.

Curl-Creator.jpg

buns_alle-vinkler.jpg

Look 2: Bøllehat og buns

Er du ikke så meget til flagrende festivalhår men mere til en håropsætning, hvor de lange lokker er væk fra ansigtet, er to bløde buns – eller knolde om du vil – måske mere dig, når du skal vælge din vej til festivalhåret. Og som en fin finish på dette look, kan du vælge at sætte den bløde bøllehat på hovedet og være med på beatet. Se i videoen længere nede, hvor nemt du selv kan style festivalhåret sådan.

Forsegl festivalhåret med en hairspray

Når festivalhåret sidder i skabet, vil det være en god investering at lade en hårspray forstærke dit festivalhår, så det holder hele dagen. Vælg gerne en hårspray med et stærkt hold som eksempelvis Strong Hold Hairspray fra Elements Xclusive.

hairspray.jpg

Festivalfletninger

Fletninger og festivaler må nok siges at være friends forever – så er du bedre venner med fletninger som festivalhår, kan du med fordel se vores blogindlæg om festivalfletninger her.  

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook