Festivalfletninger der holder

 

Du står med din billet til årets fedeste festival i hånden, snart ruller rytmerne ind over Danmark, græsmarker forvandles til skønne samsurier af lækker lyd og fed stemning. Og så er der lige dit hår…!

Måske er du typen, der gerne vil have lækkert hår, mens du er til festival og bølger med på beatet. Det forstår vi selvfølgelig godt!

Læs med her, hvor vi viser dig lækker fletninger, der holder hele festivalen og ikke kræver det vilde vedligehold.

Unge kvinder til festival
Publikum til festival

Nøgleordet er fletninger


Hvis du synes, at knolden, det glatte hår eller hestehalen er liiiidt for kedelige valg til dit festivalhår, er fletninger nøgleordet for dig!

Overalt på de store festivaller, som eksempelvis Coachella, er der blevet spottet fletninger blandt både kunstneres og gæsters hår – og det er der flere gode grunde til: fletninger er smukke og kan laves i alle mulige afskygninger. De kan tilmed være yderst holdbare, hvis man nu forstår sig på at flette rigtigt. 

Og det gør Ditte Wozniak! Vi har derfor inviteret Danmarks – ifølge os – ukronede ”flette-dronning” inden for i IdHAIR-salonen for at fremtrylle fede festivalfletninger, som du kan lade dig inspirere af.

I fletningerne leger Ditte både med et ”sleek” udtryk med guldsnore og et ”luftigt” udtryk med hår-accessoires i form af charms. Se med i videoen nedenfor.

hairspray.png

Vedligehold festivalfletningerne 


Hvis du kaster dig ud i stramme ”corn row” festivalfletninger á la Kim Kardashian, vedligeholder du bedst fletningerne med en hårlak med stærkt hold. Det kunne eksempelvis være Intense Hair Spray fra IdHAIR Elements Xclusive, der har et ekstra stærkt hold og medium shine – perfekt til sleek-looket.

Er du derimod mere til den lidt løsere fletning som i look 1, vedligeholder du looket med en lidt lettere hårlak. Prøv Flexible Hair Spray fra IdHAIR Elements Xclusive, som tørrer hurtigt og har et let hold.

Tag dig ikke af det ”frizzy” look, som de løsere fletninger kan få i udtrykket, efter at du har sovet på dem i et par dage, og du nærmer dig festivallens afslutning. Det underbygger bare det der lækre beach-look, der gør sig godt som festivalhår.

Luftig festivalsfletning set bagfra
Sleek festivalsfletning set bagfra

Det bedste festivalhår i regnvejr


… Og hvad så med dit hår, hvis det regner mens du er på festival? Den stramme fletning holder super godt og er klart den nemmeste at vedligeholde, hvis vejrudsigten lover regn. Så tjek vejrudsigten et par dage før festivallens start og bestem dig for, hvilken type fletning der skal udgøre dit festivalhår.


Nu er der ikke andet tilbage end at ønske dig de allerbedste hårdage og de fedeste festivaller!

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook