Festhår | DIY hårstylinger alene eller med veninden


Festhåret er efter vores mening det lækreste ved at gøre sig klar til en fest – det er prikken over i’et, det er glasuren på kagen. I dette blogindlæg kan du finde inspiration til din næste festlige håropsætning – style dit hår alene eller style det sammen med en god veninde.

Festhår med tørklæde flettet ind i feltning
Festhår med lange krøllede lokker omkranset af fletning

Vores hårentusiaster Caroline og Amanda har lavet en masse smukke festfrisurer, som du selv kan springe ud i at lave. Er du der imod sammen med en veninde, som kan style dit hår, kan du måske finde inspiration til dit festhår i videoerne med dygtige Sabrina, som er uddannet frisør. God fest og god hårdag! 

Festhår look 1: Fletninger med smalt, aflangt tørklæde

Find et langt smukt tørklæde og foren det på den smukkeste måde med dine lange lokker. I videoen viser Sabrina dig, hvordan du kan flette et tørklæde ind i dit hår.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 1: Powder Boost for volumen og Intense Hairspray for hold

Til den superfine håropsætning med tørklæde skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Spray med Powder Boost for volumen og hold i håret, så det bliver nemmere at styre, mens du fletter. Afslut med Intense Hairspray – så holder fletningen hele festen.

Festhår look 2: Fletninger og krøller

Inddel dit hår i de smukkeste krøller omfavnet af de fineste fletninger. Find nogle hårklemmer eller hårklips frem, et par elastikker og så er det ellers bare om at gå i gang med festhåret.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 2: Curl Creator, Powder Boost og Flexible Hairspray

Til den flotte festfrisure med køller og fletninger skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:  

Start med Curl Creator, der giver varmebeskyttelse til håret, når du skal lave krøller. Sabrina har lavet krøller med et glattejern, hvor du kan indstille temperaturen, så den passer til din hårtype. Brug Powder Boost i fletningerne for at de nemmere kan holde på formen, efter at de er blevet trukket og hevet i.

Afslut stylingen af festhåret med Flexible Hairspray – på den måde giver du dine lange lokker mulighed for en smule bevægelse samtidig med, at de stadig fastholdes i de smukkeste krøller.

Festhår look 3: Bella Hadid inspireret styling (DIY)

Vores hår-entusiast Amanda har ladet sig inspirere af betagende Bella Hadid til denne festlige håropsætning. Kig med i videoen og se, om det skal være din næste fest-frisure.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 3: Instant Texture, Strong Gel og Intense Hairspray for hold

Til denne festlige fletninge-knold skal du anskaffe dig følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Instant Texture for tekstur og hold til fletningen, Strong Gel for at lægge eventuelt flyvske hår ned langs hovedbunden og dermed få et sleek look. Afslut med Intense Hairspray, så du sikrer dig den smukke festfrisure hele aftenen. 

Festhår look 4: Spidser med smukt svaj (DIY) 

Der er lidt 60’er og Sweet Girl Next Door over denne simple, men smukke hårstyling, som vores hår-entusiast Caroline viser i videoen. Glattet hår med en fin finish i spidserne, der svajer smukt.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 4: Anti-frizz Shine, Heat Shield og Flexible Hairspray

Brug følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive til denne smukke, simple festfrisure:

Spray Anti-frizz Shine Spray hen over lokkerne for smukt shine, herefter Heat Shield, så dine lokker er klar til at blive glattet og bukket uden at få varmeskader. Afslut med Flexible Hairspray for et let hold på det smukke svaj i spidserne.   

Festhår look 5: Krøller med hårspænde i langt hår (DIY) 

Krøl dit hår, giv dem struktur og afslut så med et hårspænde – det er vejen frem til denne flotte festfrisure. Se med i videoen, hvordan du kan få looket.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 5: Anti-frizz Shine Spray, Heat Shield, Colour Mousse og Intense Hairspray

Til festhåret med krøller og hårspænde skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Spray først Anti-frizz Shine Spray hen over håret for smukt shine, og dernæst Heat Shield for varmebeskyttelse af dine lokker, når de krølles med glattejernet. Brug herefter Colour Mousse for en smule tekstur og afslut med Intense Hairspray. 

Festhår look 6: Fishtail-braid (DIY)

Fiks håret med en fishtail-braid – og så er festhåret klar! Fang frisuren i videoen nedenfor, hvor Amanda har en fletning på krogen.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 6: Miracle Serum, Strong Gel og Intense Hairspray

Til håropsætningen med fishtail-braid skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Strong Gel og Miracle Serum for et sleek look. Afslut med Intense Hairspray.

Festhår look 7: Fletninger i pandehår (DIY)

Fletninger er og bliver festlige! Se med i videoen, hvor to diskrete fletninger med 70’er-vibe hurtigt sikrer et festligt look.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 7: Dry Shampoo og Intense Hairspray

Til den hurtige festfrisure med fletninger i pandehåret skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Spray Dry Shampoo i lokkerne, før du fletter det – det giver håret lidt struktur og hold, så fletningen er nemmere at arbejde med. Afslut fletningen med Intense Hairspray.

Festhår look 8: Half up med hårspænde (DIY)

Vælg denne håropsætning, hvis du elsker glattet hår med et tvist. Hårspændet vil give dig volumen til håret. Se med i videoen nedenfor, og opdag, hvordan du hurtigt og nemt kan få looket.

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 8: Miracle Serum, Strong Gel og Dry Shampoo

Til half up-festhåret skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Spray med Dry Shampoo, så håret får en smule hold og struktur. Brug derefter Strong Gel for at tæmme babyhårene og afslut med Miracle Serum, så dit hår får det smukkeste shine.  

Festhår look 9: Bløde krøller i langt hår (DIY)

Elsker du også krøller? Krøller gør dit hår fyldigt og festligt – se bare med i videoen nedenfor. 

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 9: Curl Creator, Instant Texture og Intense Hairspray

Til det krøllede festhår skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Spray Curl Creator ud over dine lokker, så det er varmebeskyttede og klar til at blive krøllet af din styler. Spray herefter med Instant Texture for tekstur og afslut gerne med Intense Hairspray, så krøllerne holder længere.

Festhår look 10: Lavtsiddende, fyldig knold (DIY)

Saml dine smukke lange lokker i en fyldig, festlig knold. Vores hår-entusiast Caroline viser dig, hvordan du kan lave en fyldig, lavtsiddende knold – perfekt til stilet festhår.   

Stylingprodukter fra Elements Xclusive til festhår look 10: Dry Shampoo og Intense Hairspray

Til den festlige, fyldige hårknold skal du bruge følgende stylingprodukter fra Elements Xclusive:

Dry Shampoo for en smule hold, så håret er nemmere at arbejde med og Intense Hairspray, så knolden bliver siddende, hvor den skal.

Har du ikke meget mere end 5 minutter til at style dit hår til festen, kan du også hente inspiration til festfrisurer i blogindlægget: Festhår | 5 festfrisurer på 5 minutter.

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook