Falmet hårfarve | Sådan får du din glansfulde hårfarve tilbage 

 

Ringer vækkeuret snart hos dig igen på et umenneskeligt tidligt tidspunkt og skubber dig ud af sengen for at komme af sted på studiet eller jobbet?

Efter sol- og badeferien har din hårfarve brug for fugt og fornyet glans, hvis ikke du sørgede for at pleje den, mens du var på ferie. Heldigvis kan du hurtigt få dit livløse, falmede og tørre sommerhår tilbage på rette, glansfulde vej med bare én behandling!

Du får her 3 måder til at genfinde fugten i håret og få den glansfulde hårfarve tilbage igen.  

Glansfuld mellemblond hårfarve

group_colour-bomb.jpg

1. Giv dit hår en farvekur med Colour Bomb

Du ved det helt sikkert allerede – en hårkur er synonym med glansfuldt og sundt hår. Og kommer du farve ned i kuren, kan den tilmed trylle liv tilbage i din falmede hårfarve efter en fantastisk sommerferie. Det er det, vi har gjort med IdHAIR Colour Bomb. Her har du en hårkur i flere forskellige farver, som genopbygger keratinet i dit hår, samtidig med at den genopfrisker din hårfarve og giver fugt til dine lange lokker.

IdHAIR Colour Bomb fungerer som en skyllefarve - brug dem til at udskyde tiden til farvebehandlingen hos frisøren.

Gloss.png

2. Gloss dig tilbage til glansfulde lokker 

Bevar dine smukke, lyse striber som sommersolen har givet dine lange lokker, samtidig med at du giver din hårfarve nyt liv med en Gloss-behandling. Vores nye demi-permanente farver fra IdHAIR Gloss er nemlig ”gennemsigtige” nuancer, du kan få din frisør til at farve dit hår med. Se bare det smukke farveresultat i den nye hårfarven her - behandlingen er udført hos City Salonen

Det helt fantastiske ved en Gloss-behandling er, at du stadig vil kunne fornemme dine smukke, lyse striber under farverne, som sommersolen har givet dit hår. Og som det også ligger gemt i navnet på farverne, giver Gloss ud over en smuk farve, en fantastisk glans i dit hår.

Farverne fra IdHAIR Gloss er i øvrigt 100% veganske – skønt, ikk?

Langt hår før og efter forbehandling med IdHAIR Gloss

Niophlex.png

3. Få en farvebehandling med Niophlex

Tørt hår og falmet hårfarve står ikke øverst på listen for gode hårdage. Men ofte er det sådan, at en ferie fyldt med saltvand, klorvand og solskin netop ender ud i falmede og tørre lokker, hvis du ikke har givet dem masser af pleje under badeferien. Se bare forskellen på hårfarven her - behandlingen er udført hos City Salonen. 

Men bare rolig! Dit hår behøver ikke at ligne en tør, falmet høstak første dag på arbejdet eller studiet. Hør din frisør, om hun bruger Niophlex i sine farvebehandlinger. Niophlex er nemlig et smart phlex-system, som din frisør kan blande i din farvebehandling, så dit hår bliver sundt, stærkt og mere glansfuldt, samtidig med at det får en smuk genopfrisket nuance.

Langt blond hår før og efter en Niophlex-behandling

Colour.png

Når du har valgt din vej til fornyet hårfarve, er det en god idé at passe på den med en farvebevarende shampoo og conditioner. Prøv eksempelvis Colour fra IdHAIR Elements Xclusive. Og med de 3 forskellige løsninger på, hvordan du fikser en falmet hårfarve, ønsker vi dig en fantastisk farverig hårdag!

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook