Brudehår | Sådan sætter du håret til dit bryllup


Skal du snart sige ja til dit livs store kærlighed? Måske har du det som mange andre kvinder med udsigt til snarligt bryllup – en dårlig hårdag på din bryllupsdag er et ”no go”!

Men bare rolig, vi guider dig og løfter sløret for smukke håropsætninger, og hvordan du allerede nu kan preppe dine lokker til at blive det perfekte brudehår.

Brudehår opsætning med hår accessoroires

Styrk dit brudehår

Vidste du, at dit bryllupshår allerede starter nu? Det er nemlig sådan med dine lokker, at jo stærkere og sundere dit hår er, desto nemmere bliver det at lave håropsætningen på din bryllupsdag.

Du kan med fordel allerede nu begynde at pleje dit hår med gode hårkure, der styrker dit hår indefra. Vi har skrevet et helt blogindlæg om, hvordan du finder den bedste hårkur til din manke.

Afsæt gerne et par måneder til at opbygge en god solid manke til din store dag. Er dit bryllup allerede lige om lidt, kan du heldigvis skyde genvej med en Niophlex-behandling hos din frisør.

Allerede efter én Niophlex-behandling får du stærkere hår, fordi ingredienserne i Niophlex trænger ind i dine hårstrå og genopbygger bindingerne – og ”voila”! Efter bare en halv times tid i frisørstolen er dit hår i hopla til at blive gift. Så afsted med dig til frisøren allerede i dag.  

Sådan vælger du brudehår 

Du har måske valgt en brudekjole med dyb udskæring på ryggen. Eller måske har du sagt ja til én med høj blondehals – uanset hvilken model anbefaler vi, at du vælger brudehår ud fra udskæringen på din brudekjole.

Løs håropsætning

Du kan med fordel vælge en løs opsætning til en brudekjole med en dyb udskæring, om det så er i halsen eller i ryggen. Udskæringerne giver nemlig plads til dine lokker, og så forstyrrer lokkerne jo heller ikke de smukke detaljer i stoffet på din brudekjole!   


Stram håropsætning

Har din brudekjole derimod en høj hals med flotte finesser, ville det være synd, hvis dit hår dækkede dem. Her vil vi anbefale, at du vælger en stram håropsætning på din bryllupsdag. 

Vi har lavet et lille galleri til dig med brudeopsætninger, så du kan blive inspireret til dit brudehår.

Har du forelsket dig i en håropsætning med hårpynt, kan du f.eks. få fingrene i et smukt udvalg af håraccessoires hos din IdHAIR-frisør.

Du kan også kigge med i videoen nedenfor, hvor vi viser dig, hvordan du selv kan lave håropsætningen, hvis dit budget ikke er til frisørforkælelsen.  Vi har lavet 3 smukke opsætninger med brudehår, du kan lade dig inspirere af. 

DIY brudehår

Stylingprodukter fra IdHAIR Elements Xclusive

Brudehår med farvespil 

Uanset om du vælger en løs håropsætning eller en, der er stramt opsat, vil et farvespil i dine lokker tage sig super smukt ud til sensommer- og efterårsbrylluppet. Har dit hår ikke et flot farvespil fra naturens side, kan din frisør heldigvis trylle med tonerne.

Og der er jo mange forskellige måder at lave smukke effekter i dit brudehår. Lyse striber og balayage er bare nogle af dem. Vi har lavet et helt indlæg til dig udelukkende om lyse striber, som fortæller, hvad du bør være opmærksom på ved denne hårmode. Læs med her og lad dig inspirere til lysere lokker.

Smuk brudehår med hår accessories DIY
Smuk brudehår med brudeslør og hår accessories DIY

Nyklippet og nyvasket er et no go

Hold dig væk fra frisørsaksen fra 4 måneder før din bryllupsdag. Dit brudehår er nemmere at lave en smuk håropsætning af, når dit hår ikke er nyklippet. Nyklippede lokker har simpelthen ikke den samme modstand til at kunne holde på en håropsætning – her kan de lidt slidte spidser på dit hår endelig bruges til noget fornuftigt. Så vent du med klipningen til efter brylluppet.

Nyvasket hår er også et no go til dit brudehår. Du kender det sikkert godt – et nyvasket hår er glat og livligt, og det er ikke lige den bedste forudsætning, når brudeopsætningen skal laves. Derfor kan du med fordel vaske håret et par dage før din bryllupsdag, alt afhængig er, hvilken hårtype du har. Lider du af hurtigt fedtet hår, bør du kun vaske håret én dag i forvejen.

Nu er du forhåbentlig skridtet nærmere dit brudehår. Vi ønsker dig en uforglemmelig dejlig hårdag med masser af medgang. 

Have a nice hair day!

IdHAIR anmeldelser

Trustscore 4,8 ud af 5

Beregnet på baggrund af 119 anbefalinger på Facebook