AW17 – Chroma kollektionen

CHROMA AW 2017 er inspireret af lys og mørke, den har evnen til at ændre og forny det visuelle indtryk ved blot at tilføre sort eller hvidt til dit farveunivers, eller til at tilføre dybde og transparens til farven. CHROMA hænger sammen med farvestjernen, hvor CHROMA bruges med de primære og sekundære farver til at skabe utallige kombinationer af en farve eller en refleks.

Naturlige, stærke, spicy, fra dybe til lyse… Denne kollektion indeholder en overflod af farver. Paletten består af forskellige smukke farver, der varierer i intensitet. Sæsonens primære farveteknikker er colour blocking og block blending teknikker, hvor forskellige farveblokke, der adskiller sig fra hinanden, skaber former og kontraster. Farverne kan være forskellige, komplementære eller nuancer af samme tone. Uanset hvad, er det et mangfoldigt værktøj til at fremhæve ansigtets former og træk. Det er også en teknik, der kan bruges til at skabe levende og stærke frisurer med et markant udtryk. Colour blocking kan bruges til alle hårfarver – fra de helt naturlige til kraftige røde eller hvorfor ikke i blondt hår. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Colour blocking kan virke meget dramatisk, eller lige frem underspillet, afhængig af, hvordan teknikken anvendes i håret. Farveblokkene kan placeres vertikalt eller horisontalt, i de yderste eller de inderste lag i håret, og de kan fremstå mere eller mindre definerede og tydelige.

Fælles for alle colour blocking teknikker er dog, at der skabes en flerdimensional effekt i håret. Block blending minder om colour blocking, dog er overgangen mellem farvesektionerne blødere og mindre markeret. På den måde bliver resultatet mere diskret for kunden end ved colour blocking, samtidig med at de samme effekter kan opnås. Se kursusprogrammet her!

Er du frisør kan du tilmelde dig vores kurser her.