IdHAIR Me Fiber Mousse

50000125
Fremhæver den fyldige side af dig og giver dig kant. Fibermoussen giver desuden tekstur og varmebeskyttelse til håret og efterlader dit hår med et glansfuldt og fugtet look.
Størrelse
Mærkninger
Mærkninger
VeganskDermatologisk testetGlutenfri
Beskrivelse
Gør dig klar til at tage verden med storm sammen med Fiber Mousse! Med Fiber Mousse i dine hænder er mulighederne uendelige. Du kan skabe en frisk og uformel stil med let tekstur og en legende bevægelse. Ønsker du et mere sofistikeret og defineret look, skal du bare tilføje lidt ekstra Fiber Mousse og se lokkerne blive formet og struktureret på magisk vis. Fiber Mousse er ikke kun fantastisk til styling, den er også et sikkert skjold til håret. Ved hjælp af den avancerede formel giver Fiber Mousse lokkerne varmebeskyttelse mod varmeredskaber, så du kan eksperimentere med forskellige looks uden at bekymre dig om skader. Samtidig efterlader den håret velplejet, da den bevarer den nødvendige fugtighed og giver det en smuk glans, der får looket til at stråle.
Specifikationer
UN1950 Aerosol
Brand
IdHAIR
Ingredienser
Aqua, Isobutane, Alcohol Denat., Polyquaternium-68, Propylene Glycol, Propane, Polyquaternium-11, Butane, Ceteareth-25, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Parfum, Phenoxyethanol, Panthenol, Triethanolamine, Peg-90m, Ethylhexylglycerin, Silica, Citric Acid, Bht.