IdHAIR Me Curl Cream

50000123
Fremhæver den lækre, krøllede eller bølgede side af dig – med et medium hold. Curl Cream giver desuden håret fugt, pleje, glans, antioxidanter og varmebeskyttelse.
Størrelse
Mærkninger
Mærkninger
SLS/SLES friGlutenfriGrøn salon
Beskrivelse
Curl Cream er en fantastisk krølle-creme, som er skabt med ét formål: at give dig kontrol, mens den fremhæver og forbedrer hårstrås naturlige form. Med sit medium hold sikrer Curl Cream, at krøllerne eller bølgerne forbli- ver intakte og definerede hele dagen, uden at håret føles stift. Men Curl Cream er mere end bare et stylingprodukt. Den er en multitasker, der kombinerer flere fordele i en enkelt, letanvendelig creme. Den fugter håret og holder det hydreret, hvilket forhindrer tørhed og krus, samtidig med at den plejer og nærer hvert enkelt hårstrå fra rod til spids. Derudover giver Curl Cream håret en strålende glans, der smukt reflekterer lyset og får håret til at se endnu mere fantastisk og levende ud. Samtidig leverer den antioxidanter, der beskytter håret mod skader fra miljø- mæssige stressfaktorer, såsom forurening og UV-stråling. Og som om alt dette ikke var nok, fungerer Curl Cream også som en varmebeskyttende creme. Den danner en beskyttende barriere på håret, der hjælper med at mini- mere skader, hvis du vælger at føntørre krøllerne.
Specifikationer
Brand
IdHAIR
pH
4,5 - 5,2
Ingredienser
Aqua(Water), Cetearyl Alcohol, PVP, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Lanolin Wax, Behentrimonium Methosulfate, Paraffinum Liquidum, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Silicone Quaternium-16, Panthenol, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Undeceth-11, Butyloctanol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Undeceth-5, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Parfum(Fragrance)