Nyt look med IdHAIR og Trend Cut by LUNDTOFTMOLGE

Farvene er påført Pernilles hår, så nu er der bare tilbage at vente, hygge og spise lidt lækre bær.

Farvene er påført Pernilles hår, så nu er der bare tilbage at vente, hygge og spise lidt lækre bær.

Onsdag d. 26. oktober var vi et smut forbi Trend Cut by LUNDTOFTMOLGE, for Carina Lundtoft, medejer af salonen, havde tilbudt at hjælpe os med at forkæle Pernille Rosendal Jensen fra Svenstrup, vinderen af konkurrencen New Season New Look.

Du finder Trend Cut by LUNDTOFTMOLGE på C.W Obels Plads i hjertet af Aalborg, en travl frisørsalon, der trods sine beskedne 40 kvm er rummelig, inspirerende og særdeles hyggelig. Siden 1993 har nordjyderne kunnet læne sig tilbage og få ordnet sit hår i salonen og blive forkælet, først under navnet Trend Cut, og 20 år senere med salonnavnet som vi kender det i dag. Historien bag navneskiftet skal findes i salonens glidende generationsskifte. I 2013 vendte den tidligere elev fra salonen, Carina Lundtoft, nemlig tilbage med et par års erfaring som selvstændig frisør og indgik partnerskab med den daværende salonejer Hanne Molge. Med sig bragte Carina IdHAIR ind på salonens hylder. Hendes favoritprodukt er Niophlex, og svaret til hvorfor er ganske klart:

”Niophlex giver mig mulighed for at arbejde med hårfarver på en helt ny måde. Det får håret til at stoppe med ”at bløde”, og så gør det håret så ufattelig blødt og glansfuldt. Herudover er IdHAIRs nye farvesystem Hair Paint Free eminent at arbejde med.”

Der blev også brugt Niophlex og Hair Paint Free under Pernilles makeover. Pernilles let-krusede hår blev forvandlet til silkebløde lokker med en Niophlex og Carina fremtryllede så smukt et farvespil med Hair Paint Free.

Carina sværger til IdHAIRs nye farver, Hair Paint Free. Her sidder hun og gennemgår farvemulighederne med Pernille.

Carina sværger til IdHAIRs nye farver, Hair Paint Free. Her sidder hun og gennemgår farvemulighederne med Pernille.

Carina blev udlært i 2008 og har dermed været i branchen i 12 år inklusiv sin læretid hos Hanne, som fortsat er at finde i salonen halvandet år endnu. Til foråret 2018 overtager Carina salonen fuldt ud, og hun er allerede på udkig efter dygtige, kreative hænder, der kan hjælpe til i salonen. Det er dog ikke hvem som helst, Carina sørger:

”Det er meget vigtigt for mig, at den jeg ansætter først og fremmest passer godt ind socialt i salonen, men derud over forventer jeg også, at personen er selvkørende. Og gerne perfektionistisk – lige som mig,” smiler den passionerede frisør.

Frisørfaget er en passion og livsstil, hvis du spørger den nu 32 årige frisør Carina, som ikke lægger skjul på, at hun dagligt udlever sin teenagedrøm. Som medejer af Trend Cut by LUNDTOFTMOLGE, indehaver af bryllupsvirksomheden minstoredag.dk og bestyrelsesmedlem i Aalborg frisørlag, må det i den grad siges, at Carina lever og ånder for faget. Siden konfirmationsalderen har Carina fundet hårverdenen fascinerende, og særligt mulighederne med langt hår, var det, der vakte nysgerrigheden hos den passionerede frisør.

Der blev klippet et godt stykke af Pernilles lange lokker.

Der blev klippet et godt stykke af Pernilles lange lokker.

”Jeg kan huske, at jeg var meget imponeret over, at mit hår blev forvandlet fra helt almindeligt hængehår til en smuk opsats, og jeg tænke, at det kunne været fantastisk, hvis jeg en dag kunne lære det samme og blive lige så dygtig.”

Det skulle senere vise sig, at Carina havde talent for netop smukke håropsætninger. Så meget talent at hun i 2007 blev danmarksmester i langthårsopsætning. Derfor er det heller ikke nogen hemmelighed, at Carinas yndlingstid på året er bryllupsmånederne, hvor hun rigtig kan få lov til at forvandle danske kvinder til prinsesser.

Pernille blev også forvandlet til en prinsesse med Carinas smukke styling. Til at style Pernilles hår med brugte Carina Blow Dry Cream og Serum Creme fra IdHAIR Mé. Lokkerne blev krøllet med fladjern og IdHAIR Belonger hårlak.
Carina finder inspiration gennem magasiner, Instagram og Pinterest til at udøve sit fag til perfektion, men en stor del af inspirationen henter hun ligeledes fra IdHAIRs mange kurser. Det er dog ikke kun inspirationen den kreative frisør kommer for hos IdHAIR:

”IdHAIR er en innovativ og trendsættende virksomhed, som lytter til frisørenes behov. Men det er ikke alt. Det er en virksomhed med et stort hjerte, varme og familielignende omgang med sine kunder. Her er vi ikke bare et nummer på fakturaen. Dét sammen med det store produktsortiment af høj kvalitet er årsagen til, at vi har valgt IdHAIR som hovedleverandør hos Trend by LUNDTOFTMOLGE.”

Carina vejleder Pernille i, hvordan hun vedligeholder sit nye look hjemme.

Carina vejleder Pernille i, hvordan hun vedligeholder sit nye look hjemme.

Pernille fik naturligvis de anvendte styling- og plejeprodukter med hjem.

Pernille fik naturligvis de anvendte styling- og plejeprodukter med hjem.

Her ses et før og efterbillede af Pernille.

Her ses et før og efterbillede af Pernille.