IdHAIR Me konkurrence frisør

Lækkert hår i London! Det kan blive dig, for IdHAIR Mé fylder 1 år, og sammen med M’e serien, har du nu muligheden for at vinde en weekendtur for to personer til London i september 2017.

Sådan deltager du:

  1. Følg @idhairdk på Instagram
  2. Vis os din Mé udstilling
  3. Du skal bruge hashtaggene #idhairme og #idhairmebirthday
  4. Sørg for, at din Instagramprofil er åben – så vi ka’ se din selfie

 

BEMÆRK: DENNE KONKURRENCE ER KUN FOR FRISØRSALONER. VIL DU DELTAGE SOM PRIVAT KAN DU KLIKKE HER!

 

Det vinder du:

2 nætter på et fantastisk 4-stjernet hotel lige midt i London. IdHAIR sørger for flybilletter til dig og din gæst med afrejse fra enten Billund eller København. Du kommer til at bo på et 4-stjernet hotel lige midt i London – med morgenmad inkluderet!

 

Konkurrencebetingelser

Du kan deltage i konkurrencen frem til og med d. 30. juni 2017. Når du deltager i konkurrencen giver du IdHAIR tilladelse til at bruge dit konkurrencebillede og profilbillede på IdHAIRs Instagramprofil, Facebookside og website. IdHAIR finder vinderne blandt de bedste selfies med hashtaggene, som står nævnt ovenfor. Er du én af de heldige vindere, vil du blive kontaktet direkte af IdHAIR via en Instagram-besked. Vinderne offentliggøres herefter på IdHAIRs Instagramprofil, Facebookside og website. Du skal være fyldt 18 år ved konkurrencens start – der er dog ingen aldersbegrænsning for den, du vælger at tage med på rejsen. Du og din gæst skal rejse sammen og have de nødvendige rejsedokumenter i orden. Hovedpræmien har en værdi på optil 7.000,-kr., mens de ni andenpladser har en værdi af 258,- kr. pr. præmie. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos IdHAIR og medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.